Oberonweg 8, Spijkenisse, +31 6 40151656
  >    >  Baby Spa
[events_calendar long_events=0 ]

Baby Spa nu bij Nova Vie

Het biedt zowel je baby als voor jullie als ouder vele voordelen om zo vroeg mogelijk bij onze Baby Spa langs te komen. Veel baby’s hebben nog napijnen wegens de geboorte en kunnen hierdoor soms huilen wanneer ze op hun rug liggen of wanneer je de armpjes door de kleertjes aan het doen bent. Het floaten zorgt voor directe ontspanning bij elke baby. Ook bied het bij vele baby’s direct verlichting bij krampjes, obstipatie, overmatig huilen en onrust.

Doordat je de ontwikkeling op een hele andere wijze aan het stimuleren bent zie je je baby op een hele andere manier. Dit versterkt ook de band tussen ouder en kind. Daarnaast versterkt het floaten alle spieren en botten, zie je bij schrikachtige baby’s en bij baby’s in het algemeen echt hun zelfvertrouwen groeien.

Al bij 1 sessie zie je vaak dat je baby thuis lichamelijk nieuwe ontwikkelingen laat zien. Hoe mooi is dat!

Met name voor te vroeg geboren baby’s is ons programma meer dan geschikt. Het is wetenschappelijk onderzocht dat wanneer je baby op deze wijze wordt gestimuleerd de groei en immuunsysteem wordt versterkt. Ons speciaal gezuiverd water is met uitstek geschikt voor tere, allergie gevoelige of eczeem huidjes! Je zult direct voelen zodra je baby uit het water is hoe zacht het huidje aanvoelt! Je baby hoeft geen klachten te hebben om voordeel te halen uit ons programma. Het versterkt de ontwikkeling zowel fysiek als mentaal. En je ziet aan baby’s dat ze bij bezoek 2 al precies weten wat ze bij ons komen doen! Elke baby geniet van de vrijheid van bewegen in het warme gezuiverde water. Een gelukkige baby is gelukkige ouders!

De deskundigheid van ons professionele team voorziet dan ook elk gezin van waardevolle gouden tips toegespitst op jullie situatie en jullie baby. Bij ons staat de baby en zijn/haar welzijn met liefde op nummer 1.