Oberonweg 8, Spijkenisse, +31 6 40151656
  >  Veelgestelde vragen

ANNULERING EN NIET OP KOMEN DAGEN

 • Kunt u toch niet komen? Dan verzoeken wij u minimaal 24 uur voordat u de afspraak heeft te annuleren. Dit kan per telefoon, e-mail, whats app of messenger bericht, en is definitief na bevestiging. Wanneer u niet bij ons heeft afgezegd en niet komt opdagen kunnen wij helaas geen geld retourneren. Omdat wij dan onnodige kosten hebben gemaakt.
  (Denk aan het vullen van het badje en gereserveerd houden van onze spa´s)
 • Bij annulering kunnen wij geen geld terug geven. Na annulering dient u direct een nieuwe afspraak te maken. Wanneer dit niet binnen 7 dagen gebeurd, bent u alsnog uw geld kwijt.
 • Let er wel op dat u baby niet ouder is dan 8 maanden. Indien dit wel het geval is geven wij ook geen geld terug.

HOELANG BENT U IN ONZE BABY SPA

U komt binnen in een rustige omgeving waarin u als enige ouder aanwezig bent. Een floatsessie zal ongeveer 15 tot 20 minuten duren, dit is afhankelijk hoe u baby op het floaten reageert. Als u baby wat vaker komt kan hij/zij nog wat langer floaten tot max 30 minuten, langer in de jacuzzi is niet raadzaam.

Het floaten kan eventueel vervolgd door een shantala babymassage. De massage wordt uitgevoerd door één van de ouders/verzorgers onder begeleiding van een gecertificeerd babymassause en duurt ongeveer 30 minuten.

VANAF WELKE LEEFTIJD IS DE BABY SPA

 • Vanaf 4 weken tot 8 maanden. Na 8 maanden gaat het niet meer lukken dan wordt uw baby te groot, en is het niet meer veilig.
 • In overleg kunnen premature baby’s of baby’s met fysieke achterstanden iets langer bij ons terecht.

WORDT HET WATER NA ELKE SESSIE GEREINIGD.

Wij reinigen grondig de baden na elke sessie en vullen de baden met gezuiverd water, chloorvrij en met  temperatuur tussen 35 ° C en 37 ° C.

WAT VERZORGT BABY SPA NOVA VIE NISSEWAARD

 • Zwemluier, 100% warme pure massage olie, badcapes en handdoeken.
 • Na het floaten wordt uw baby in een zachte badcape gewikkeld. Al onze badcapes en hydrofiele luiers worden gewassen met ongeparfumeerde wasmiddel.
 • U kunt uw baby bij elk bezoek wegen op onze weegschaal.
 • Na het floaten zal uw babygenieten van een massage als u dit geboekt heeft.  De massage omvat liefdevolle en zachte aanrakingen om flexibiliteit en kracht op te bouwen.
 • Drijfring, dit materiaal is BPA vrij en volledig veilig volgens de Europese norm. Onze drijfringen voldoen aan de Europese veiligheidseisen CE (EN71), die de standaarden zijn voor de veiligheid van kinderartikelen in Europa.
 • We hebben rustgevende muziek aan staan en een geurdispenser, om volledig te kunnen ontspannen.
 • Koffie en thee met wat lekkers.

HOEVEEL PERSONEN MOGEN IN DE SPA

Er kunnen slechts twee volwassenen aanwezig zijn voor elk babybezoek. Liever ook geen andere kinderen, mocht u echt geen oppas hebben dan is het toegestaan, maar we willen het liefst zoveel mogelijk rust voor de baby.

BIJ VACCINATIE OF KOORTS

Een baby die  is gevaccineerd, mag  72 uur helaas niet deelnemen aan onze Spa. Dit geldt ook voor een baby met griep, hoest, koorts, virusinfectie, enz.). Wanneer uw baby volledig is hersteld kunnen we weer een afspraak inplannen.

MOGEN WIJ HUISDIEREN MEENEMEN

Nee wij mogen geen huisdieren toelaten dit ivm hygiëne in de Baby Spa

MOGEN WIJ FOTO´S OF FILMPJES MAKEN TIJDENS HET FLOATEN/MASSAGE?

Dat mag, houd er wel echter rekening mee dat de sessie moet worden beschouwd als een ontspannen ervaring en een hechting moment voor ouders en baby’s. Baby´s vinden het niet comfortabel als camera’s continu op hen zijn gericht.

Mocht u foto’s of video’s op social media plaatsen zouden wij het fijn vinden om @BabySpaNovaVieNissewaard te taggen.

 

Heeft u een vraag wat hier niet tussen staat kunt u ons altijd bellen of een bericht sturen op telefoonnummer 06-40151656